Geachte gasten van IL Gattopardo,

 

Na 2 bewogen jaren van het exploiteren van ons restaurant in Rijsbergen zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij onze deuren in Rijsbergen moeten sluiten.

De bezettingsgraad was schommelend, maar de situatie omtrent de Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat de exploitatie niet lonend meer is.

 

Na een hobbelige start vonden wij steeds beter onze draai in Rijsbergen, met steeds kleine en een enkele keer een grote aanpassingen van onze kaart om ons concept verder aan te scherpen en te verbeteren

De laatste periode hebben wij hier ook een hoop positieve reacties op mogen ontvangen en hadden wij onze weg naar boven gevonden.

 

Maar nu door de situatie van de nog steeds geldende beperkingen zijn wij de afgelopen periode met meerdere partijen in gesprek gegaan.

Hieruit is voort gekomen dat wij een concept hebben opgezet welk een betere kans van slagen heeft bij een groter en breder publiek.

één van de partijen waarmee wij gesproken hebben is bereid, ondanks de moeilijke markt, in ons te investeren. Voorwaarde is echter dat wij naar een gebied verhuizen waar wij een groter bereik hebben.

Dit betekent voor ons verhuizen.

Doordat wij onze situatie in Rijsbergen niet snel zien veranderen, mede door de opgelegde beperkingen en dit ook op ons persoonlijk van invloed is, zijn wij op het aanbod ingegaan van de investerende partij.

 

Dit houd in dat onze laatste dag dat wij geopend zijn zondag 16 augustus zal zijn.

 

Voor al onze gasten die nog een cadeau bon in het bezit hebben vragen wij u ons persoonlijk te mailen op info@ilgattopardo.nl zodat wij tot een passende oplossing kunnen komen.

 

Wij willen al onze gasten bedanken voor de mooie en bewogen twee jaar die wij hier hebben gehad in Rijsbergen en hopen u in de toekomst te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie.

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

LOCATIE

Il Gattopardo

St. Bavostraat 30

4891 CJ, Rijsbergen

Maandag, Dinsdag en Woensdag Gesloten

Donderdag t/m zondag

17:00 - 22:00

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2018 il Gattopardo.